بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران جواد طلسچی یکتا است، ایشان مدیر و موسس اولین رسانه تولید محتوای تخصصی تاب آوری می باشند.
فهرست عناوین این مطلب [نمایش]
بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران
About the Founder of Iran’s First specialized Media of Resilience
بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران جواد طلسچی یکتا است. در این مطلب به معرفی بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران (دکتر جواد طلسچی یکتا) به عنوان مدیر و موسس اولین رسانه تولید محتوای تخصصی تاب آوری کشور می پردازیم.
بنیانگذار رسانه های تخصصی تاب آوری در ایران
جواد طلسچی یکتا، متولد 1357/07/20 ساکن شهرستان بندرانزلی، در سال 1381 بلافاصله پس از فارغ التحصیلی از رشته مددکاری اجتماعی، در قالب خدمت سربازی بعنوان لیسانس وظیفه مسئول بنداطفال زندان بندرانزلی شد
به مدت دو سال مددکار اجتماعی زندان بندرانزلی بوده اند و تجارب بسیار مهمی در این دوران کسب نمودند.
وی پس از اتمام دوره سربازی در کشور ارمنستان به تحصیل در رشته های تحصیلی موسیقی کلاسیک و نیز روانشناسی بالینی به شکل آکادمیک پرداختند.
تاسیس کلینیک مددکاری اجتماعی
پس از بازگشت به ایران با تاسیس کلینیک مددکاری اجتماعی معراج با مجوز سازمان بهزیستی به طور مستقیم و میدانی به امور تخصصی مددکاری اجتماعی عمدتا در شاخه های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و نیز فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست سازمان بهزیستی و همچنین اجرای طرح های مختلف در زمینه پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی پرداختند.
تاسیس وبسایت جامع مددکاری اجتماعی
از سال 1390 به موازات فعالیتهای عملیاتی و میدانی در حوزه مددکاری اجتماعی، پس از یک دوره شش ماهه نیازسنجی از وضعیت فضای رسانه ای و مجازی مددکاری اجتماعی کشور، در صدد تاسیس وبسایت جامع مددکاری اجتماعی برآمدند و لذا با همفکری تعدادی از دوستان و نزدیکان این حوزه، زیر ساخت های لازم جهت تاسیس و راه اندازی وبسایت رسمی مددکاری اجتماعی ایرانیان را ایجاد نمودند
در نهایت در سال 1392 به شکل رسمی این رسانه جامع را با گستره پوشش رسانه ای ملی و فراملی ایجاد نمودند.
بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران | بنیانگذار رسانه تاب آوری
پس از مدت کمی با اجرای چند کارزار رسانه ای با موضوعات متنوع اجتماعی در سطح کشور کاملا شناخته شدند بطوری که روزانه چند صد آی پی مختلف این رسانه را رصد می نمودند.
پس از مدتی با توجه به خلاء روابط بین المللی که در این رسانه احساس شد لذا زمینه های لازم جهت ایجاد بخش انگلیسی این وبسایت فراهم گردید و لذا وبسایت انگلیسی مددکاری اجتماعی ایرانیان نیز از سال 2015 فعالیت خود را با همراهی پایگاههای متعدد در شبکه های اجتماعی مختلف آغاز نمودند.
قابل به ذکر است بر اساس تصمیمات تیم تخصصی این رسانه (مددکاری اجتماعی ایرانیان) قرار بر ثبت مطالب و تولید محتوای اختصاصی این رسانه بصورت کتاب به شکل سالانه تحت عنوان کتاب سال پایگاه شد
تاکنون طی 13 سال فعالیت این رسانه، تعداد 6 کتاب از محتوای تخصصی آن به صورت سالانه به چاپ رسیده است که همگی کتابهای در کتابخانه ملی ایران ثبت گردیده اند.