تحلیل فضایی پژوهش تاب آوری در بلایا
تحلیل فضایی پژوهش تاب آوری در بلایا
مطالعه کتاب سنجی پیرامون تاب آوری در بلایا در رسانه تاب آوری ایران می خوانید
Disaster Resilience Research
- استراتژیهای تابآوری (هزینه تابآوری)
- مقدمه
- SCR یک مفهوم ذاتا پیچیده
- معیار تابآوری یکپارچه
- بررسی ادبیات
- چارچوب کلی
- مرحله 1: تجزیه و تحلیل داده های ورودی
- مطالعه موردی
- بحث
- مفاهیم
- نتیجه گیری
- با مشارکت نویسندگان
- Spatial analysis of disaster resilience research
- منابع
فهرست عناوین [نمایش]
تحلیل فضایی پژوهش تابآوری در بلایا
مطالعه کتاب سنجی پیرامون تاب آوری در بلایا در رسانه تاب آوری ایران می خوانید
Spatial analysis of disaster resilience research
تحلیل فضایی پژوهش تابآوری در بلایا: علیرغم تحقیقات رو به رشد در مورد استراتژی های تاب آوری زنجیره تامین (SCR)، ارزیابی عملکرد جامع برای اجرای چندین استراتژی به طور همزمان، با در نظر گرفتن اثرات هم افزایی مثبت و منفی، هنوز وجود ندارد.
با توجه به ماهیت پیچیده تاب آوری، برای هر ارزیابی از این قبیل مهم است که دیدگاهی چند بعدی از رفتار تاب آوری را در خود جای دهد. برای کمک به پرداختن به این شکاف در ادبیات، ما یک تحلیل پوششی دادههای با کارایی فوقالعاده مبتنی بر شلی را برای ارزیابی عملکرد استراتژیهای SCR در زمانی که ممکن است به طور همزمان مورد استفاده قرار گیرند، پیشنهاد میکنیم.
استراتژیهای تابآوری (هزینه تابآوری)
رویکرد جدید عملکرد تابآوری را با در نظر گرفتنِ هزینه اجرای مجموعهای از استراتژیهای تابآوری (هزینه تابآوری) به عنوان ورودی فرآیند ارزیابی، و با در نظر گرفتن (1) هزینه ناشی از اختلال، (2) تأثیر بر خدمات مشخص میکند. سطح، و (3) زمان بازیابی مرتبط به عنوان خروجی. در مجموع، این معیارها امکان ارزیابی عملکرد ترکیبی هر مجموعه نامزد از استراتژیهای تابآوری را تحت تأثیرات هم افزایی آنها فراهم میکند.
مطالعه کتاب سنجی پیرامون تاب آوری در بلایا
این رویکرد جدید و جامع برای ارزیابی تابآوری به دقت در چارچوبی گنجانده شده است که زیرمجموعههای مختلف استراتژیهای مربوطه را برای هر زنجیره تامین، با توجه به اثربخشی نسبی آنها در انواع سناریوهای مختلف اختلال رتبهبندی میکند.
چارچوب تصمیم پیشنهادی می تواند به تصمیم گیرندگان کمک کند تا بهترین مجموعه راهبردهای تاب آوری موجود را شناسایی کنند. تحلیل فضایی پژوهش تاب آوری در بلایا
یک مطالعه موردی در دنیای واقعی برای نشان دادن پتانسیل قابل توجه چارچوب استفاده میشود، و تعدادی از بینشهای مدیریتی مهم برای کمک به تصمیمگیرندگان ارائه میشود تا به طور مؤثرتری به تجزیه و تحلیل و اجرای زیرمجموعههای بهینه استراتژیهای SCR خود، به ویژه در حضور شبکه کمک کنند.
محدودیت های کیفیت یا بودجه مفاهیم نظری شامل پیشرفت درک تعاملات چند استراتژی در SCR است، در حالی که مفاهیم عملی بر هدایت مدیران SC در انتخاب و اجرای موثرترین استراتژیهای تاب آوری تحت شرایط مختلف متمرکز است.