تحقیق تاب آوری چیست؟
مرکز تاب آوری برای عدالت اجتماعی
تحقیق تاب آوری چیست؟
با انجام تحقیق در مورد تابآوری و معنای آن، راههای جدیدی را کشف میکنیم که از طریق آن افراد میتوانند تابآوری را درک کنند، تابآوری عاطفی ایجاد کنند و از آن برای ایجاد تغییراتی به سمت عدالت اجتماعی استفاده کنند.
مرکز تاب آوری برای عدالت اجتماعی
تحقیق تاب آوری چیست؟
اولا – تاب آوری چیست؟
از نظر سلامت انسان و جامعه، تابآوری به ابزاری اطلاق میشود که از طریق آن نسبت به ناملایمات واکنش مثبت نشان میدهیم.
با انجام تحقیق در مورد تابآوری و معنای آن، راههای جدیدی را کشف میکنیم که از طریق آن افراد میتوانند تابآوری را درک کنند، تابآوری عاطفی ایجاد کنند و از آن برای ایجاد تغییراتی به سمت عدالت اجتماعی استفاده کنند.
وقتی به طور گسترده میپرسیم «تابآوری به چه معناست؟»، تعاریف شامل احساس بازگشت، بازگشت از مشکلات، اما همچنین رویارویی و تغییر آن مشکلات است. با انجام تحقیقات تاب آوری، ما در حال کار با کل جوامع در توسعه تئوری های قوی هستیم که تغییرات معنی داری را ایجاد می کند.
در میان تعاریفی که اغلب از تابآوری نقل میشود و معنای تابآور بودن، «توسعه مثبت علیرغم ناملایمات» (لوتار، 2003) یا «توانایی مقاومت در برابر چالشهای مخرب زندگی»، تقویتشده و کارآمدتر است (والش، 2008). در حالی که برای آن ماستن، تاب آوری عبارت است از «انطباق مثبت با ناملایمات علیرغم تهدیدهای جدی برای سازگاری یا توسعه».
رویزمن، پادرون و همکارانش در سال 2002 گفتند:
تاب آوری یک ویژگی نوظهور از مجموعهای از سیستمهای حفاظتی سازمانیافته سلسله مراتبی است که به طور انباشته اثرات ناملایمات را مهار میکند و بنابراین به ندرت میتواند به عنوان یک ویژگی ذاتی افراد در نظر گرفته شود. (وضعیت پیوست امن کسب شده در گذشته نگر و آینده، رویزمن و همکاران، 2002، ص1216)
به این درک از چیستی و چرایی تابآوری، میتوانیم مواردی را که پروفسور انجی هارت و همکارانش از طریق تحقیقات تابآوری در مرکز تابآوری برای عدالت اجتماعی دانشگاه برایتون تشخیص دادهاند اضافه کنیم:
غلبه بر ناملایمات، در حالی که به طور بالقوه تغییر می کند، یا حتی به طور چشمگیری، (جنبه های) آن ناملایمات را تغییر می دهد.» (تحقیق و تمرین تاب آوری با رویکرد نابرابری، هارت و همکاران، 2016، ص.3)
تحقیق تاب آوری چیست؟
حرکات تاب آور معنی دار عبارتند از:
انواع چیزهایی که ما باید انجام دهیم (مانند رویدادها، استراتژی های فرزندپروری، روابط، منابع) برای کمک به کودکان در مدیریت زندگی در شرایط سخت. به علاوه روشهای فکر کردن و عملی که اگر میخواهیم اوضاع را برای کودکان بهتر کنیم، خودمان به آن نیاز داریم. (کمک به بازگشت نیازهای پیچیده به کودکان: درمان تابآور (TM) برای والدین و متخصصان، Aumann & Hart، 2009، ص 11)
با این حال، تحقیقات نشان میدهد که اندازهگیری تابآوری دشوار است، میتواند لغزنده باشد و با یادگیری بیشتر، تفکر تغییر میکند.
جزئیات چگونگی تغییر روشی که تحقیقات تاب آوری می تواند به ارائه سلامت و عدالت اجتماعی به جوامع کمک کند توسط دانشگاهیان دانشگاه برایتون در صفحات ما در مرکز تاب آوری برای عدالت اجتماعی انجام می دهیم را بررسی کنید.
امروزه خانواده ها در معرض سطوح بالایی از استرس روزانه قرار دارند و بروز افسردگی دوران کودکی در حال افزایش است. با وجود تمام تلاشهایمان، نمیتوانیم جلوی ناملایمات و استرسها را بگیریم. با این حال، میتوانیم با تغییر نحوه تفکر خود در مورد چالشها و ناملایمات، یاد بگیریم که تاب آورتر باشیم. کوردیچ هال و پیرسون، 2006، ص63.